Slujirile bisericii 

Lorem ipsum

Proclamarea Evangheliei este unul dintre scopurile noastre. Mântuirea este oferită de Dumnezeu, în momentul în care Vestea Bună este prezentată și trăită de credincioși, ca cei care aud această veste , să primească de asemenea Darul nemeritat.

Predicarea

Închinarea

Evanghelizarea

 

Închinarea nu este despre oameni. Închinarea nu este nici despre muzică. Închinare este doar despre gloria și onoarea care trebuie dată lui Dumnezeu, deoarece El este singurul care merită.

 

Credem în organizarea unor evenimente evanghelistice în cadrul cărora, oamenii să aibă posibilitatea de a auzi Evanghelia și de a fi mântuiți prin puterea lui Dumnezeu.

Consilierea

Practica consilierii de către echipa pastorală este una determinantă pentru o biserică sănătoasă. Bisrica lui Cristos, în această lume întâmpină diverse probleme și necazuri. De aceea consilierea este un instrument prin care se dorește cu ajutorul Duhului Sfânt ajutorarea celor care se află în anumite circumstanțe nefavorabile.

Rugăciunea

 

Rugăciunea adevărată nu este un simplu exercițiu mental și nici o interpretare vocală. Este mult mai profundă decât toate acestea. Rugăciunea este un dialog cu Creatorul Cerului și al Pământului.

Betel Youth

Betel Youth sunt seri speciale pentru tineri în care cei prezenți au posibilitatea de a se închina și ruga lui Dumnezeu. De-asemenea, tinerii ocazia de fiecare dată să asculte un Cuvânt din partea lui Dumnezeu pentru generația lor. Nu în ultimul rând, în cadrul Betel Youth, se organizează ieșiri și seri speciale pentru ca tinerii să aibă un timp în care să se apropie mai mult de Dumnezeu și pentru a relaționa într-un mod mai eficient cu cei din generația lor. 

Lucrarea cu femeile

 

Biserica Betel pune accentul și pe lucrarea cu femeile prin faptul că organizează evenimente și ieșiri speciale având ca și scop întărirea unei vieți transformate pe calea credinței, și mântuirea sufeltelor.

Lucrarea cu copii

 

În cadrul Bisericii Betel, avem întâlniri și programe speciale, duminicale și evanghelistice pentru această ca și copii să aibă posibilitatea de a înțelege Scriptura și de a putea să aplice adevărul Bibliei.

Where you can find us

betelsm@gmail.com

Biserica Baptistă Betel Satu Mare

Biserica Baptistă Betel Satu Mare

Strada Ioan Slavici, nr.30 Satu Mare